6Ld_P0cbAAAAADc_c8cO9gahY3_3DDhZaxuKNB5H
+4791372937 s.langorgen@online.no
10 kortreiste og spennende matperler fra Byneset

10 kortreiste og spennende matperler fra Byneset

Kreativiteten blomstrer blant bønder på Byneset utenfor Trondheim. bydelsnytt.no har besøkt 10 landbruksgründere som har tenkt nytt. Les mer om gårdene Kviset, Myra, Elset, Onsøyen, Frøset Østre, Haugrønning, Langlo, Prestgjerdet, Snauan og Høstadsand ved å følge...
Tradisjonsmatskolen for barn

Tradisjonsmatskolen for barn

3. Samling i Tradisjonsmatskolen for barn ble gjennomført med 11 deltakere i helga med melking i fjøset hos Sissel Langørgen på fredag og foredling på lørdag. Tema var selfølgelig melk og vi laget Bynessuppe, yoghurt og sprengte melk til ost. Kilde: Byneset...
Sommer er …

Sommer er …

Sommer er turer i nærområdet for å se til dyra på beite. Ku, sau, geit og hest henter mye av maten sin på beite om sommeren. Dette gir åpne landskap som alle i området nyter godt av. Uten beitedyr vil mye av kulturlandskapet gro igjen og bli en uframkommelig, grønn...
Vi vil lage maten din!

Vi vil lage maten din!

Jeg er stolt over å være bonde i det landet i Europa som bruker minst antibiotika i husdyrproduksjonen. Offentlige innkjøpsavtaler med stort prisfokus, fører til at sykehjemsbeboere og barna på SFO får servert kjøttdeig fra Tyskland. Samtidig lærer barna på skolen at...