6Ld_P0cbAAAAADc_c8cO9gahY3_3DDhZaxuKNB5H
+4791372937 s.langorgen@online.no

Siste nyheter

10 kortreiste og spennende matperler fra Byneset

10 kortreiste og spennende matperler fra Byneset

Kreativiteten blomstrer blant bønder på Byneset utenfor Trondheim. bydelsnytt.no har besøkt 10 landbruksgründere som har tenkt nytt. Les mer om gårdene Kviset, Myra, Elset, Onsøyen, Frøset Østre, Haugrønning, Langlo, Prestgjerdet, Snauan og Høstadsand ved å følge...

Sissel (49) har bygd eget gårdsmeieri til en million

Sissel (49) har bygd eget gårdsmeieri til en million

Produserer egen melk og yoghurt fra 13 kyr på familiegården Høstadsand på Byneset. At Trondheim er rik på spennende mat- og gårdsopplevelser er ingen nyhet. I forbindelse med «Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg» inviterte hele 12 lokale produsenter til åpen gård....

Billig løsdrift for lite melkebruk

Billig løsdrift for lite melkebruk

Løsdriftsfjøs til små besetninger kan la seg gjøre. Sissel Langørgen fra Byneset har lagt om til løsdrift for 13 årskyr til 2,7 millioner kroner. Sånn skal jeg ha det, sa Sissel Langørgen, og la den hjemmelaga fjøstegninga på bordet til Landbruksrådgivinga en høstdag...

Tradisjonsmatskolen for barn

Tradisjonsmatskolen for barn

3. Samling i Tradisjonsmatskolen for barn ble gjennomført med 11 deltakere i helga med melking i fjøset hos Sissel Langørgen på fredag og foredling på lørdag. Tema var selfølgelig melk og vi laget Bynessuppe, yoghurt og sprengte melk til ost. Kilde: Byneset...

Sommer er …

Sommer er …

Sommer er turer i nærområdet for å se til dyra på beite. Ku, sau, geit og hest henter mye av maten sin på beite om sommeren. Dette gir åpne landskap som alle i området nyter godt av. Uten beitedyr vil mye av kulturlandskapet gro igjen og bli en uframkommelig, grønn...

Share This